FAIL! Tegenstander Union Saint-Gilloise verwart stadion OH Leuven met ... plaatselijke tennisclub

Union Saint-Gilloise neemt het donderdagavond op tegen Union Berlin. Niet in het eigen Dudenpark, maar wel aan Den Dreef, de thuishaven van OH Leuven. Het eigen stadion van de Brusselaars voldoet niet aan de eisen van de UEFA en dus trekken ze, net zoals de andere Europese thuiswedstrijden dit seizoen, naar Leuven. Union is al zeker groepswinnaar, maar speelt uiteraard nog voor de eer, de centen én het Belgisch coëfficiënt, dat dit jaar uitzonderlijk goed is.

Union Berlin fail

Union Berlin wordt de laatste tegenstander van Union Saint-Gilloise en de Duitsers mogen eigenlijk niet verliezen om door te stoten in de Europa League, mogelijk is winst zelfs noodzakelijk voor hen. Braga telt twee punten minder dan hen, maar neemt het op tegen het puntenloze Malmö. Berlin begon alvast met een domper, of toch de mannen van de social media, want zij verwarden het stadion van OH Leuven met de tennisclub K. Stade Leuven T.C. Een blunder van formaat die wij voor jou in een leuke meme hebben geplaatst. Gaan de mannen van Union Berlin vanavond tennissen? LOL!

De heenwedstrijd in Berlijn won Union Saint-Gilloise met 0-1. De sfeer in het prachtige stadion van Union Berlin was fenomenaal!

Ook interessant