Cremonese-fans vellen HETZELFDE oordeel over Dessers & Okereke na nieuwe stunt in Coppa Italia

Woensdagavond vond er een stunt van formaat plaats in de Coppa Italia. Niemand minder dan Cremonese haalde het met 1-2 van AS Roma en stoot zo door naar de halve finale van de Italiaanse beker. In de vorige ronde versloeg Cremonese Napoli, we kunnen dus spreken van een reuzendoder. Wat erg opvallend is, is dat Cremonese in de Serie A nog geen enkele wedstrijd kon winnen en amper acht punten telt. De kans dat ze degraderen is erg groot, want ze tellen al tien punter minder dan de zeventiende in de stand. In de halve finale neemt Cremonese het op tegen Fiorentina. Stel je voor: de finale van de Coppa Italia spelen, maar wel degraderen naar de Serie B...!

Dessers en Okereke bij Cremonese

Er was trouwens een belangrijke rol weggelegd voor twee ex-Jupiler Pro League-spelers. Cyriel Dessers versierde een strafschop en scoorde vervolgens de 0-1. Het was voor hem trouwens wraak op de verloren Conference League-finale met Feyenoord tegen Roma. David Okereke had dan weer een voet in de laatste goal van de bezoekers. Beide aanvallers mochten dan ook enorm lovende reacties lezen op Twitter. Wij maakten even een handig overzicht! Dessers-Okereke, een prachtig duo op de Italiaanse velden! Eduard Sobol, die andere ex-Club Brugge-speler, doet het dan weer minder bij zijn nieuwe club...

De héérlijke penaltygoal van Dessers:

Positieve reacties over Dessers en Okereke: 

"Meesterklasse van Cyriel Dessers"

"Cyriel Dessers is de beste 'Belgische' aanvaller in de Serie A" 

"Dessers, Okereke en Ciofani vormen echt geen slechte aanval, onverklaarbare laatste plaats"

"Okereke zoveel kwaliteit. Dessers raakte in de Conference League-finale tegen Roma geen bal, nu scoort hij een strafschop. Cremonese speelde uitstekend voetbal"

"Okereke is te goed om voor Cremonese te spelen" 

"Als Cremonese de finale van de Coppa Italia bereikt, koop ik een truitje van Okereke" 

Ook interessant