Ambitieuze 1e Nationaler richt pijlen op ex-Club-speler met 126 JPL-matchen, volgend seizoen 1B!

Iedere Belgische voetbalfan zal ongetwijfeld al gehoord hebben van Guillaume Hubert. De bijna twee meter lange Belgische doelman stond dit seizoen 22 duels onder de lat bij KV Oostende. Hij hield hierin amper drie keer de nul en mocht zich 45 keer omdraaien. Desondanks zou RFC Luik interesse tonen in de doelman. De club van Jérémy Perbet promoveert en komt volgend seizoen uit in de Challenger Pro League. Ze zouden zich maar al te graag versterken met Hubert.

Guillaume Hubert carrière

De Belgische goalie speelde in totaal 126 wedstrijden in onze pintjesliga. De meeste speelde hij er voor de kustboys (87). Maar ook voor Standard speelde hij 36 matchen. Verder had hij ook twee korte passages in Brugge bij zowel de groene als de blauwe kant. Bij de Vereniging speelde hij negen matchen en bij blauw-zwart amper zes en had hij vooral de rol van tweede doelman. Benieuwd of hij volgend seizoen zal uitkomen voor RFC Luik in 1B.

RFC Luik interesse in Hubert

De ambitieuze Eerste Nationaler promoveert dus naar de Challenger Pro League en wil zich maar al te graag versterken met enkele ervaren pionnen. Guillaume Hubert zou naast Jérémy Perbet een tweede zéér ervaren speler zijn bij de nieuwbakken 1B-ploeg. De vraag is maar of hij het ziet zitten de overstap richting RFC Luik te maken. 

Dat Hubert een méér dan degelijke doelman is, bewijst hij hieronder:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link