Anderlecht-Genk: Limburgers spelen laatste troefkaarten uit in strijd om play-off 1.

Met Anderlecht-Genk staat er zondagavond nog een levensbelangrijke topper op het programma in onze Jupiler Pro League. Vooral voor de Limburgers kan een nederlaag de doodsteek betekenen voor de play-off 1 ambities. Anderlecht is al 12 matchen ongeslagen en kan bij winst weer op gelijke hoogte komen met leider Club.

Anderlecht plaatste zich donderdag met wat geluk voor de 1/8e finales van de Europa League. Zenit was een klasse sterker, maar de late goal van Thelin bezorgde paars-wit ede kwalificatie. In de eigen Jupiler Pro League loopt alles alvast naar wens. Anderlecht klopte vorige week KVO met ruime 1-4 cijfers en is met 14 op 18 bezig aan een uitstekende reeks. Bij winst komt Anderlecht weer naast leider Club Brugge. Toch zijn er een aantal bezorgdheden bij Rene Weiler. Hij mist topschutter Teo door schorsing en Kara door blessure. Ook Appiah komt normaal niet in actie. Hanni is wél fit, maar begint wellicht op de bank. Daardoor zou Tielemans weer op de tien kunnen spelen. Hoe dan ook, Anderlecht heeft vertrouwen te over na ondertussen al 12 competitiematchen zonder nederlaag.

Voorspel de eerste doelpuntenmaker én de correcte minuut en win dankzij Unibet liefst 50.000 euro cash. Schrijf je nu in voor de promotie!

Ook Genk zit, na winst tegen het Roemeense Giurgiu, bij de laatste zestien in de Europa League. Maar nu ligt de focus weer op play-off 1, want het wordt voor de Limburgers nog een aartsmoeilijke klus om die te bereiken. Het dure puntenverlies van vorige week tegen Charleroi heeft de ambities wat gekortwiekt. Met het moeilijkste programma van alle kandidaten voor PO1 (Anderlecht uit en Club Brugge thuis de komende twee speeldagen) ziet het er voor Genk een beetje belabberd uit. Het lijkt erop dat Genk quasi alles moet winnen én zal moeten rekenen op puntenverlies van KV Mechelen op de laatste drie speeldagen. Omdat het vandaag echt moét gebeuren voor Genk en omdat de Limburgers eigenlijk al hadden moeten winnen in de heenmatch, zijn dit onze (gedurfde) Unibet-aanraders voor Anderlecht-Genk:

Haast je snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op Anderlecht-Genk. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !