Genk wil minimaal 30 miljoen voor middenvelder

Leicester City heeft zijn zinnen gezet op Bilal El Khannouss, maar Racing Genk laat zich niet zomaar verleiden door een bod. De voormalige club van Belgische internationals Dennis Praet en Youri Tielemans wil ver gaan om de jonge middenvelder binnen te halen, maar Genk hanteert een stevig prijskaartje.

Volgens Het Belang van Limburg is het eerste bod van de Engelsen, dat zou liggen tussen de 18 en 23 miljoen euro, niet voldoende. Genk is namelijk vastberaden om minstens 30 miljoen euro te krijgen voor hun topspeler. Hoewel de speler zelf al een akkoord heeft bereikt met Leicester City voor een contract van vier jaar, ligt de bal nu bij Genk.

Geen vervanger voor El Khannouss, vertrouwen in eigen jeugd

Als de transfer doorgaat, zal Racing Genk geen vervanger van buitenaf halen. De Limburgse club heeft alle vertrouwen in Konstantinos Karetsas, een 16-jarig talent dat stilaan doorbreekt in de Jupiler Pro League. Karetsas wordt gezien als misschien wel het grootste talent van de competitie en Genk is ervan overtuigd dat hij in de voetsporen van El Khannouss kan treden.