MEE EENS? Dit zijn de beste nieuwkomers in de JPL volgens FIFA 23, mét Yaremchuk en Chadli

Het was weer een drukke zomer voor vele clubs uit de Jupiler Pro League. Zo zagen we onder andere sterkhouders als Sergio Gomez, Junya Ito en Charles De Ketelaere, die maar weinig minuten kreeg van bondscoach Martinez, vertrekken. Er kwam ook echter heel wat nieuw talent bij. Zo maakten wij een lijstje van de nieuwkomers in de Jupiler Pro League die de hoogste ratings kregen op het populaire voetbalspel FIFA 23!

Beste nieuwkomers JPL volgens FIFA 23

Club Brugge deed volgens FIFA 23 de beste zomeraankopen en is met Cyle Larin (74), Dedryck Boyata (76) en Roman Yaremchuk (76), die nog geen al te goede start van zijn seizoen kent, het vaakst vertegenwoordigd. Toby Alderweireld staat met zijn rating van 82 op de eerste plaats en ook zijn ploeggenoot Calvin Stengs (73) is vertegenwoordigd in dit lijstje. Van promovendus Westerlo vinden we ook twee spelers terug, namelijk Nacer Chadli (75) en Halil Akbunar (74). Anderlecht kende ook een goede zomer: zowel Jan Vertonghen (81), als Amadou Diawara (74) hebben hun plaats in dit lijstje verdiend. Jens Petter Hauge maakt de top tien compleet.

Beste nieuwkomers JPL volgens FIFA 22

Ook vorig seizoen trokken er enkele straffe namen naar onze competitie. Toen was Radja Nainggolan nog de beste nieuwkomer volgens FIFA 22. Bekijk het volledige lijstje hieronder.

Beste nieuwkomers in de JPL op FIFA 22