De Vries: "Ik betreur de uitspraken van ere-voorzitter Lambrecht... Dit gaan we NIET doen!"

Lokeren-voorzitter Louis de Vries liet in een voorlopig vrij geheimzinnige communicatie weten dat er een structurele en omvangrijke sponsordeal afgesloten wordt. Die deal moet Lokeren weer financieel gezond maken. De Vries ging ook in op de uitspraken van Roger Lambrecht die de situatie héél somber inziet en een fusie als enige oplossing ziet.

"De samenwerking zal in eerste instantie een zeer waardevolle sponsordeal van 4 jaar zijn, maar een verdere structurele samenwerking met deze partner binnen Sporting Lokeren is het objectief", vertelt hij via de clubwebsite. "We zijn enorm blij dat we hiermee Sporting Lokeren financieel volledig gezond maken en alle zuurstof geven om een mooie toekomst verder uit te bouwen."

"Uit verschillende hoeken werd de voorbije tijd gepoogd de club te destabiliseren, o.a. door tendensieuze berichtgeving drie uur voor de recente belangrijke uitwedstrijd in Lommel van afgelopen vrijdag. Wij betreuren ook de pessimistische uitlatingen van de ere-voorzitter, die blijkbaar alle hoop al heeft opgegeven, en dit ook in een TV-interview verkondigt. De clubleiding wijst erop dat er in deze constellatie geen sprake is van welke fusie dan ook."