Belofte-international speelde ooit 34 matchen in JPL, nu komt hij uit voor... Tweede Provincialer!

De naam Naïm Aarab zal weinigen iets zeggen, toch speelde de Belgische Marokkaan ooit 26 wedstrijden voor Sporting Charleroi in onze hoogste voetbalklasse. In Afrika is hij echter wel een vrij gekende speler. Aarab won er namelijk de Afrikaanse Champions League in 2017, hij won ook de Supercup het seizoen erna en hij werd ook drie keer kampioen met Wydad Casablanca. In het heden speelt de centrale verdediger voor RAS Saintoise, een club uit Tweede Provinciale B in Wallonië.

Naïm Aarab verleden

De geboren Brusselaar speelde tot de U19 voor de jeugd van Anderlecht waarna hij naar de U21 van NEC Nijmegen trok. Bij NEC kon Aarab nooit echt doorbreken en NEC liet hem uiteindelijke gratis naar het Griekse Larisa gaan, dat hem vervolgens aan Sporting Charleroi verhuurde. Beide avonturen werden echter geen groot succes voor hem. Enter Ujpest uit Hongarije dan maar, dat hem na één seizoen alweer verhuurde aan STVV, maar ook een nieuw Belgisch avontuur liep op een sisser uit.

Plotse heropleving carrière Naïm Aarab

Na enkele maanden zonder club gooide Wydad Casablanca een reddingsboei. De Marokkaanse club haalde hem binnen en verhuurde hem een jaar later alwéér aan een Belgische club. Nu trok de verdediger naar KMSK Deinze, maar zes maanden later eindigde ook die samenwerking weer. In zijn periode bij Wydad Casablanca won hij wel verschillende prijzen, maar na weinig minuten gingen beide partijen in onderling overleg uit elkaar. Tijdens het seizoen 2016/2017 voltrok zich pas een volledige stoelendans. Na enkele maanden weer zonder club te hebben gezeten, biedt KMSK Deinze opnieuw onderdak in november. Waarna hij in januari datzelfde seizoen wéér naar Wydad Casablanca trekt.

Naïm Aarab heden

In 2019 keert Aarab terug naar België en tekent hij een contract bij AFC Tubize. Daar zal hij uiteindelijk eens een langere periode blijven voetballen (hij speelde er vier jaar lang) en deze zomer maakte hij de overstap naar RAS Saintoise, een club uit de Waalse Tweede Provinciale. Opvallend!