JPL-transfers die nu al een schot in de roos lijken... Onder andere Zinckernagel, Minda en Brown.

In de zomermercato werden er zoals goede gewoonte weer heel wat spelers gekocht en verkocht. Elke transferperiode zijn er wel spelers die onmiddelijk een serieuze impact hebben op hun team. Voetbalflitsen maakte dan ook een opstelling met JPL-spelers die vanaf minuut één bij hun nieuwe club lieten zien waarom ze gehaald werden. 

Philip Zinckernagel

Zinckernagel kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Standard onder toenmalig coach Ronny Deila. Philip Zinckernagel werd bij de Rouches al snel een sterkhouder en liet als maar meer flitsen van zijn talent zien. Club Brugge stelde eind vorig seizoen hun nieuwe trainer aan, Ronny Deila. De ex-trainer van Standard was gecharmeerd van Zinckernagel en overtuigde hem om mee de oversteek te maken naar Club Brugge. 

Archie Brown 

Onlangs nog één van de sterkhouders van de Slag om Vlaanderen, Archie Brown. Brown kwam over van FC Lausanne en vervoegde de troepen van Hein Vanhaezebroeck. Als flankverdediger wist Brown al enkele keren het Gentse publiek te overtuigen van zijn kunnen. Als hij zich op deze manier blijft ontwikkelen gaan we hem helaas niet lang in België kunnen aanschouwen. 

JPL-transfers die een schot in de roos lijken:

Ook interessant