Heeft Hakim Ziyech een vriendin?

Hakim Ziyech maakt op Qatarese bodem veel indruk in het nationale team van Marokko. De aanvaller weet met zijn geweldige traptechniek menig doelman te verrassen op het WK-voetbal. Wij doken in het liefdesleven van de linkspoot en deden een aantal ontdekkingen!

Hakim Ziyech staat momenteel onder contract bij het Engelse Chelsea uit Londen, maar krijgt niet vaak de kans op speelminuten. Eerst was Thomas Tuchel de trainer en onder hem waren de speelminuten al schaars, maar onder Graham Potter lijkt de international niet eens in de plannen voor te komen. Een vertrek ligt dan ook in de lijn der verwachting, onder andere AC Milan aast op een deal.

Heeft Ziyech een relatie?

Het liefdesleven van de Marokkaan is een beetje mysterieus, want er is nauwelijks iets te vinden over de linkspoot. Hij werd ooit samen met Monica Geuze, de ex-vriendin van voetballer Lars Veldwijk, gespot in het Amerikaanse Los Angeles. Verschillende juichechannels brachten het nieuws en brachten de geruchten in een razendsnel tempo op gang, maar het bleek loos alarm. De international en de influencer waren toevallig allebei in Amerika en zaten in dezelfde vriendengroep. Vooralsnog is bekend dat Ziyech single door het leven gaat, ook in Engeland.

Relatie met zijn moeder

Hij heeft wél een enorm goede band met zijn familie, met zijn moeder in het bijzonder. Ondanks dat de aanvaller speelde voor onder meer sc Heerenveen, Ajax en FC Twente bleef de band met zijn moeder altijd goed. Ook nu hij in Londen speelt, bezoekt hij haar nog regelmatig. Voorafgaand aan het WK, waar hij met Marokko de halve finale heeft gehaald, ging hij nog op bezoek in de Flevopolder. De aanvaller verloor zijn vader op vroege leeftijd en trok daardoor veel op met zijn familie. In 2018 won hij de Gouden Schoen en waar andere sterspelers met vrienden en/of partner kwamen, verscheen hij met zijn moeder op de rode loper.

Lees ook: Dit is waarom Ziyech niet voor Oranje, maar Marokko koos als international