Ex-RSCA-speler met 71 matchen zit op zijn 32ste al één jaar zonder club ... wie pikt hem gratis op?

Ken jij Fabrice N'Sakala nog? De Congolees speelde tussen 2013 en 2017 zo'n 71 wedstrijden voor RSC Anderlecht, maar werd in het laatste seizoen uitgeleend aan het Turkse Alanyaspor. Die club zou hem uiteindelijk ook definitief overnemen. Opvallend: op amper 32-jarige leeftijd zit de Congolese linksachter al meer dan een jaar zonder club. Wie pikt hem gratis op?

Fabrice N'Sakala bij Free Pro Players F.C.

Na een mooie periode bij Alanyaspor, versierde N'Sakala in de zomer van 2020 een toptransfer naar Besiktas. Met de Turkse topploeg beleefde hij een wonderjaar in 2021. De linksachter pakte niet alleen de Turkse Beker, maar met zijn club werd hij na een fantastisch seizoen ook kampioen van Turkije. Begin juli 2022 liep het contract van de Congolees echter af en tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen andere club gevonden. N'Sakala trainde daarom al mee bij Free Pro Players F.C., een fictieve profclub die enkel transfervrije spelers met een Belgische link laat meetrainen. Benieuwd waar we de Congolees binnenkort zullen zien spelen, hij wordt tenslotte nog 'maar' 33 dit jaar.

Op zijn Instagram-account deelde Fabrice N'Sakala een filmpje waarin hij heel hard werkt om toch nog een club te vinden!

@voetbalflitsen.be Welke club pikt de clubloze Fabrice N’Sakala op? #clubloos # N’Sakala #Beastmode#fy#fyp#foryou#foryoupage#pourtoi♬ Work Work Work (feat. Twan G) - Dee McGhee & Hydrolic West

N'Sakala speelde bij Besiktas nog samen met Rode Duivel Michy Batshuayi: 

Ook interessant