Club-aanwinst Krmencik: "Dit is het niveau van zoals bij Liverpool, Manchester City en andere eliteploegen"

Michael Krmencik wordt de nieuwe nummer negen van Club Brugge. De 26-jarige Tsjech tekende voor zijn recordtransfer naar België. Met 6 miljoen euro plus bonussen is de 1m91 grote aanvaller de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis van Plzen. Daily Mail sprak hem over zijn opvallende transfer.

“Woensdagavond om 22 uur kreeg ik een bericht van de manager van de ploeg", begint hij. "Ze vertelden dat er een bod uit Club Brugge was gekomen dat ze onmogelijk konden weigeren. Ik heb snel een afscheidsbrief voor mijn ploegmakkers geschreven om niemand voor het hoofd te stoten en ben vertrokken."

"Mijn eerste indruk hier was overigens geweldig. Het trainingcentrum is op alles voorzien - wellness, eetkamer, biljart, trainingsruimtes… Ik durf te zeggen dat dit op het niveau is van echte topclubs zoals Liverpool, Manchester City en andere eliteploegen. Het is duidelijk dat Club op de goede weg is. Nu is het aan de spelers om succesvol te zijn. Het is een nieuwe ervaring voor mij, maar ik ben er niet bang voor."