Voorbeschouwing Oekraïne- België: kunnen we 6 op 9 pakken?

België neemt het woensdagavond op tegen Oekraïne op de slotspeeldag in poule E. Onze Rode Duivels mogen niet verliezen als ze zeker willen zijn van de volgende ronde. Om nog kans te maken op de groepswinst kunnen ze maar beter winnen. De wedstrijd wordt op 18u00 afgetrapt in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Wil je zelf online sportweddenschappen afsluiten? Registreer je dan bij Unibet!

KDB

Het EK begon in mineur met een 0-1 verlies tegen Slovakije. De Rode Duivels speelden nochtans geen slechte wedstrijd, maar met maar liefst twee afgekeurde doelpunten slaagden ze er niet in om te scoren. Dat lukt tegen Roemenië gelukkig wel. Na amper twee minuten bedankte Youri Tielemans de bondscoach voor zijn basisplaats met een heerlijk afstandsschot.

De Rode Duivels maakten er uiteindelijk nog via kapitein Kevin De Bruyne 2-0 van. Romelu Lukaku was alweer de pineut met een derde afgekeurde doelpunt in twee wedstrijden. Ondanks de zege kunnen we niet zeggen dat de Belgen echt top speelden. Vooral achteraan zijn er alweer vraagtekens opgedoken en ook de efficiëntie zal een stuk omhoog moeten als ze later in het toernooi betere ploegen zullen treffen.

Voorspelling Oekraïne- België

Zo ver is het woensdag nog niet. Oekraïne is nu niet meteen hét topland en al zeker niet na hun prestatie tegen Roemenië op de openingsspeeldag. Tegen Slovakije wonnen ze dan wel weer met 1-2, maar dat is ook geen indrukwekkende score natuurlijk. In principe zouden onze Belgen dus geen problemen mogen hebben met Oekraïne, dat maar liefst 21 plaatsen lager op de FIFA wereldranglijst staat.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster!