Engelse fans hebben opvallende mening over Al-Dakhil na own-goal en wissel aan rust...

Zaterdagnamiddag nam het Burnley van Vincent Kompany het op tegen een Chelsea dat in slechte vorm verkeerde en slechts op de elfde plek stond. Burnley zelf was op plaats achttien terug te vinden. Na een kwartier nam Burnley de leiding, maar net voor rust devieerde de jonge Belgische verdediger Al-Dakhil de voorzet van Sterling in eigen doel. Aan de rust liet Vincent Kompany de verdediger in de kleedkamer. In de tweede helft ging Chelsea erover met goal van Cole Palmer, Sterling en Jackson. 

Al-Dakhil vs Chelsea

De fans waren opvallend mild voor Al-Dakhil op Twitter. Na enkele weken met veel negatieve reacties, lijken de Burnley-fans weer hoop te hebben, want na de eerste overwinning tegen Luton waren ze ook erg enthousiast over Kompany. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets over Al-Dakhil:

"Al-Dakhil had geen schuld aan het eerste doelpunt en hij is tot zondebok gemaakt. Al diegenen die over hem zeurden kunnen hem onmogelijk de schuld geven van de tweede, dus waar denken we dat het probleem ligt? De rechtsback die de hele wedstrijd werd afgemaakt misschien?"

"Jammer voor Al-Dakhil, had iedereen kunnen overkomen. Sterling zo ver laten doorlopen was het probleem."

"Al-Dakhil was erg goed en mag niet afgerekend worden op het eigen doelpunt. Het was pech!"

"Zo ongelukkig Al-Dakhil"

"Al-Dakhil ongelukkig"

"Al-Dakhil was ongelukkig daar. We moeten er nu weer voor gaan. Het was een positieve eerste helft."

Bekijk hieronder het eigen doelpunt van Al-Dakhil tegen Chelsea:

Ook interessant