Ook Gouden Generatie? Belgische futsalploeg wint met 2-3 van Europees- én wereldkampioen (VIDEO)

Het Belgische zaalvoetbal wordt steeds populairder. Het is dan ook geen verbazing dat de nationale ploeg van België steeds beter aan het worden is. Donderdag namen zij het in een oefenwedstrijd op tegen Europees- én wereldkampioen Portugal, het was de afscheidswedstrijd van één van hun beste zaalvoetballers ooit. De Portugees Ricardinho stopt er namelijk mee.

Futsal

De Belgen trokken zich daar weinig van aan en scoorden al na twee minuten via Steven Dillen, al vrij snel kon Ricardinho tegenscoren. In de tweede helft schonken Gabriel D'Angelo en Jawad Yachou de Belgen een nieuwe dubbele voorsprong. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 2-3 nadat Bruno Coelho nog kon scoren in het slot.