Sevilla-trainer reageert op FC Barcelona-geruchten: ''Ik heb niets te maken met alles wat er wordt gezegd''

Sevilla-trainer reageert op FC Barcelona-geruchten: ''Ik heb niets te maken met alles wat er wordt gezegd''

Na de 4-0 nederlaag van FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain kreeg trainer Luis Enrique veel kritiek over zich heen. Er wordt zelfs gesproken over een vertrek, en Sevilla-manager Jorge Sampaoli zou de Spanjaard op moeten volgen bij de Catalaanse hoofdmacht.

"Ik hoef aan niemand iets uit te leggen. Ik heb niets te maken met alles wat er wordt gezegd", zo begint Sampaoli op de website van Sevilla. "Ik ben volledig gefocust op mijn werk hier. Ik wil hier een idee neerzetten, bij de club die mij de kans heeft gegeven om in Europa aan de slag te gaan. Het is duidelijk dat het in dit beroep om het heden en de realiteit draait. Die realiteit is nu dat ik mij volledig inzet voor deze club. Wat er morgen gebeurt, zullen we nooit weten."

De ex-bondscoach van Chili vervolgt. "Deze mediaspeculatie doet geen recht aan alles dat Luis Enrique heeft bereikt. De positie op de bank van Barcelona wordt vacant zodra Luis Enrique daartoe besluit. Ik ben rustig onder de situatie, omdat ik niet ben begonnen met speculeren."