HUH?! Ex-vedette hint plots op terugkomst naar Club Brugge

HUH?! Ex-vedette hint plots op terugkomst naar Club Brugge

In de zomer van 2011 arriveerde hij bij Club Brugge: Victor Vazquez. Hij verbleef uiteindelijk 5 jaar in het Jan Breydelstadion en groeide er uit tot een echte publiekslieveling. Het werd een tweede thuis voor de Spanjaard, waar hij graag nog eens naar zou terugkeren.

“Ik was 24 jaar toen ik in Brugge toekwam”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “In mijn laatste seizoen zei ik tegen Michel Preud'homme: ‘Michel, ik deed er verkeerd aan om nog een jaar te blijven. Ik voelde dat mijn tijd na vier jaar gekomen was.’ Altijd wilden we die landstitel, nooit lukte dat. Altijd tweede, tweede, tweede... Terwijl ik zo graag wilde winnen. Maar ik kijk niet gefrustreerd terug, integendeel. Ik zou graag terugkeren naar Club.”

“Misschien wordt het moeilijk als speler. Maar wie weet na dit avontuur in Qatar. Als mijn lichaam nog altijd op een hoger niveau kan spelen ga ik, als ze mij vragen. Ook aan mijn vrouw zou ik dat geen twee keer moeten vragen. We love Bruges."

Coach Vazquez

"Of misschien als coach, wie weet. Want als ik stop met voetballen, wil ik coach worden. Ik zeg altijd dat ik in Spanje mijn voetbalcarrière wil afsluiten, maar dat zou heel moeilijk zijn. Barcelona is mijn hometown, maar Brugge zal altijd mijn tweede thuis blijven.”