HUH?! Manager wil absoluut niet reageren op schandaal rond KDB: “Eehm.. joker”

Kevin De Bruyne zou -al dan niet in opdracht van zijn nieuwe managementbureau- leugens verspreid hebben over een moeilijke jeugd en incidenten die toen gebeurd zijn. Dat viel niet in goede aarde bij het gastgezin waar de jonge KDB verbleef tijdens zijn periode bij Genk. Manager Patrick De Koster probeert nu de boel te lijmen.

De Koster is al jarenlang de persoonlijke makelaar van Kevin De Bruyne. Maar hij kan weinig klaarheid scheppen over de uitspraken van z’n speler. “Ik kan me alleen niet voorstellen dat hij z’n pijlen op het gezin Monnissen (Het gastgezin waar hij verbleef, red.) richt, daar is inderdaad alles goed verlopen”, vertelt hij in Dag Allemaal. “Waarover het dan wel gaat? Misschien over een incident dat gebeurd is voordat ik Kevin begeleide? Het zou kunnen, ik heb het Kevin nog niet gevraagd.”

“Alleszins, hij zegt zulke zaken niet zomaar en hij is er al zeker de man niet naar om te gaan liegen in een interview. Of er dan toch niet één en ander aangedikt werd op vraag van Roc Nation? Sta me toe op deze vraag m’n joker in te zetten.”