Ooit nog een ABSOLUTE flop bij Club Brugge, nu KEIHARD aan het trainen in Australië (VIDEO)

Ken jij Bernie Ibini-Isei nog? In 2015 werd hij voor 140.000 euro door Club Brugge weggeplukt bij het Chinese Shangai Port. Maar daar kon hij nooit doorbreken, sterker nog hij speelde zelfs nooit één wedstrijd voor blauw-zwart. Met als gevolg dat hij één jaar later al werd uitgeleend en in 2017 zat het Belgisch avontuur er al op voor de in Nigeria geboren spits. Zo wordt hij net zoals Kaveh Rezaei aanzien als een echte Club Brugge-flop.

Bernie Ibini-Isei

Momenteel voetbalt Bernie Ibini in Australië bij Western Sydney. Na Sydney FC en Newcastle United Jets is dat zijn derde club in Australië. Ondertussen heeft hij ook de Australische nationaliteit gekregen. Desondanks dat hij niet kon doorbreken bij Club Brugge kon hij dat dus wel in Australië. Dat zijn conditie uitstekend is dat bewijst hij op zijn Instagram-storie. Net zoals Dries Mertens toonde hij ook trainingsbeelden!

Work-out

@voetbalflitsen.be Bernie Ibini is in bloedvorm! 💪🏼 #voetbal#ClubBrugge#trainen#fy#foryou#foryoupage#soccer#gym#vf#voetbalflitsen♬ Work Work Work (feat. Twan G) - Dee McGhee & Hydrolic West