Hét moment waarop de ref een Argentijns doelpunt na 2 uur (!) afkeurde

Op de Olympische Spelen is de openingswedstrijd voetbal op een complete klucht uitgedraaid. In de wedstrijd tussen Argentinië en Marokko maakte Christian Medina in de 106e minuut de 2-2. Argentinië wist zo toch nog een punt uit de brand te slepen, althans dat dachten ze toch.

Marokkaanse fans bestormden na het Argentijnse doelpunt het veld. Daardoor moest de scheidsrechter de wedstrijd stilleggen met nog amper 3 minuten op de klok. Terwijl iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee afgelopen was, ontruimde de ref het stadion en liet de 22 spelers 2 uur later terug opdraven om de resterende minuten vol te brengen.

Op de koop toe kwam de VAR ook nog tussenin, want zij hadden vlak voor de veldbestorming mogelijk buitenspel gespot. Ook de scheidsrechter bevestigde dit, tot ongeloof van de Argentijnen, die dachten dat hun punt binnen was.

Bekijk hieronder de bizarre beelden van de knotsgekke Olympische wedstrijd tussen Argentinië en Marokko.