Club-fans reageren stomverbaasd op 1 iets aan rust vs Cercle: "Schande"

Op maandagmiddag trapten Cercle Brugge en Club Brugge hun Champions' play-offs-campagne op gang. Blauw-zwart staat voor aanvang van de wedstrijd vierde met 26 punten, de groen-zwarte buren en thuisploeg in deze wedstrijd heeft er twee minder en staat vijfde. Beide teams kunnen mits een overwinning naar plek drie klimmen.

Gebeurtenissen eerste helft

Het was de thuisploeg die in de openingsfase het tempo dicteerde en ook voor het eerst gevaarlijk werd via Denkey. Het eerste gevaar van Club Brugge kwam op een hoekschop, waarbij Ordonez van dichtbij over zette. Rond de twintigste minuut moet Warleson ook voor het eerst echt in actie komen op een schot van Nusa. Iets na het halfuur komt Cercle Brugge 1-0 voor. Een vrije trap bereikt Utkus die de bal opzij komt naar Denkey die maar binnen te koppen heeft. Net voor rust leek Club Brugge langszij te komen. Thiago werd in de diepte gestuurd en vond Nusa die met wat geluk de netten bol zette. Tot spijt van de Club-aanhang vertrok Thiago te snel en stond hij buitenspel. Tot overmaat van ramp viel Dennis Odoi even later ook nog geblesseerd uit.

De Club-fans klaagden over de nogal geringe thuisopkomst in deze wedstrijd. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets:

Laat je verder informeren met Gilles Mbiye-Beya en Hermes Maes!