Anderlecht moet tegen een uitgeteld Genk de drie punten kunnen pakken

Met nog 3 speeldagen te gaan strijden enkel Club Brugge, Anderlecht en Union SG nog voor de titel. Ook KRC Genk leek zich nog te gaan moeien in de strijd, maar sinds de twee verloren wedstrijden tegen Club Brugge zijn ze uitgeteld. Anderlecht ontvangt Racing Genk op zaterdagavond om 20u45.  

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Vorm Racing Genk

Racing Genk begon uitstekend aan de Champions’ Play-offs en dat was toch op z’n minst opvallend te noemen na een eerdere teleurstellende reguliere competitie. Genk botste echter op Club Brugge en kreeg meteen een 4-0 en 0-3 nederlaag om de oren. Ook vorig weekend werden de Limburgers naar huis gespeeld door Cercle Brugge met 4-1. Genk is haar goede vorm nu wel echt helemaal kwijt.

Vorm Anderlecht

Vorig weekend bleven RSCA en Union steken op een 0-0 gelijkspel in de Brusselse derby. Daarmee staat Anderlecht nog steeds op een tweede plaats op amper 2 punten van Club Brugge en met 1 punt voorsprong op Union. Alles dicht bij elkaar dus, maar het vertrouwen zal toch een stevige deuk gekregen hebben, nadat Anderlecht ook twee speeldagen geleden tegen Cercle Brugge 1-1 gelijk speelde.  

Voorspelling Anderlecht – KRC Genk

Beide ploegen hebben er geen al te beste periode opzitten, maar de motivatie bij Anderlecht kan onmogelijk helemaal weg zijn. Met één nederlaag van Club Brugge en één overwinning van hen zelf staan zij weer aan de leiding in de Champions’ Play-offs. Zeker nu Club Brugge en Union het tegen elkaar opnemen, is het van levensbelang om deze drie punten tegen Genk te pakken.

Tel daarbij op dat Anderlecht een waanzinnig goede thuisreputatie heeft dit seizoen en dan verwachten we echt wel een Paars-Witte overwinning tegen het huidige Racing Genk.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijd Club Brugge - Union.