Dé belangrijkste wedstrijd in de titelstrijd: Club Brugge – Union SG

De topaffiche van de 8e speeldag in de Champions’ Play-offs is ongetwijfeld de confrontatie tussen Club Brugge en Union Sint-Gillis, twee ploegen die nog volop strijden voor de Belgische titel. Club kan bij winst een uitstekende zaak doen door Union op 6 punten te zetten, maar ook Union kan mogelijks de koppositie pakken met een overwinning tegen Blauw-Zwart. Het resultaat van dit duel zal dus sowieso een enorme invloed op de titelstrijd hebben.

Wil je zelf ook een online sportweddenschap afsluiten?Registreer je dan bij Unibet!

Vorm Club Brugge

Club Brugge is sinds de aanstelling van coach Nicky Hayen bijzonder goed bezig. In deze Champions’ Play-offs wonnen ze al 6 keer na elkaar. Enkel op de eerste speeldag speelden ze gelijk tegen Cercle Brugge. Midden in de titelrace versloegen ze ook twee keer PAOK in de Conference League.

Woensdagavond werd Blauw-Zwart wel uit Europa geknikkerd nadat ze eerder op verplaatsing 3-2 verloren tegen Fiorentina en in het slot van de terugwedstrijd een 1-0 voorsprong nog uit handen gaven. Op zich allesbehalve een slechte prestatie tegen een club als Fiorentina, maar een Europese finale uit handen geven terwijl je er zo dicht bij bent zal alleszins pijn doen.

Vorm Union SG

Union kwam tegen Anderlecht niet verder dan een 0-0 gelijkspel in de Brusselse derby. Beide ploegen kregen nochtans voldoende kansen, maar het ontbrak hen aan efficiëntie. In de bekerfinale lukte het alvast wel. Union versloeg Antwerp in een kolkend Koning Boudewijnstadion en pakte zo haar eerste beker in meer dan 100 jaar.

Voorspelling Club Brugge - Union

Union SG begint aan de wedstrijd met een bekerfinale in de benen, maar ook Club Brugge speelde op woensdagavond nog een Europese halve finale. Beide ploegen strijden op dat gebied dus alvast met gelijke wapens.

De Brusselaars houden er wel alvast een beter gevoel aan over, want zij keerden terug naar huis met de beker, maar tegelijkertijd kan daardoor ook de decompressie toeslaan. Union heeft namelijk die o zo belangrijke prijs binnen en dan is het niet altijd even gemakkelijk om ook nog voor die tweede trofee te vechten. Zeker niet tegen dé ploeg in vorm: Club Brugge.

Bij Unibet kunnen al je combinatieweddenschappen je tot 50% meer opleveren dankzij de Combo Booster! Lees zeker ook onze voorbeschouwing op de wedstrijd Anderlecht – Racing Genk.