Gent-fans zien één man door de mand vallen na eerste helft vs Genk: "Elke wedstrijd een foutje"

De Belgische voetbalzondag werd deze week op gang getrapt door Genk en Gent. Gent wil ongetwijfeld de ongeslagen maand november verderzetten in december, terwijl Genk november zo snel mogelijk zal willen vergeten. De Limburgers wonnen slechts één keer, thuis tegen OH Leuven. De onderlinge confrontatie in de heenronde van de competitie bleef onbeslist. Toen trapte Zeqiri Genk op voorsprong, maar bracht Samoise de Oost-Vlamingen langzij in de 84ste minuut.

Roef vs Genk

Genk was de eerste die kon dreigen. Yira Sor kreeg een voorzet van de linkerkant niet tussen de palen. Rond de tiende minuut bereikt Malick Fofana de achterlijn. Zijn voorzet bereikt Tissoudali, die de bal over Vandevoordt kan wippen en zo de 0-1 op het bord zet. Genk leek niet ontmoedigd en prikte snel tegen met opnieuw Yira Sor die van dichtbij op Davy Roef besluitte. In minuut twintig zit diezelfde Davy Roef volledig naast een voorzet van Paintsil. Yira Sor, die tot nu toe ongelukkig was in de afwerking, kon profiteren en trapte de Limburgers terug langzij. De Gent-fans zijn de sporadische foutjes van hun doelman stilaan beu en willen snel een andere keeper zien. Voetbalflitsen bundelde enkele reacties: