OVERTUIGD! Casper Nielsen werd gestalkt door Club-fans: "1 iemand stuurde me elke dag dezelfde foto"

Het werd een hele transfersoap, maar Casper Nielsen is dan toch een speler van Club Brugge. Hij zal spelen met het rugnummer 27 en volgt zo enkele opvallende namen op. Bij zijn eerste interview vertelde hij hoe hij maandenlang bestookt werd door Club Brugge-supporters. Hij is uiteraard erg blij dat het tot een deal is gekomen en hij straks kan uitkomen voor blauw-zwart.

Nielsen over Club Brugge

Club-fans over transfer Nielsen

Kevin Kis over Casper Nielsen

Kevin Kis speelde in het verleden nog samen met de Deen en heeft alleen maar prachtige woorden over de middenvelder: "Club Brugge wordt genoemd en ik snap dat wel. Hij is een type Vormer. Een moderne middenvelder. Iemand die perfect vanuit de tweede lijn kan komen. Ik zie hem zeker bij de topclubs slagen, al moeten ze hem op zijn kracht uitspelen. Als Casper de diepte niet mag zoeken, moet je hem niet halen."

Ex-ploegmaat Kevin Kis vindt Casper Nielsen type Ruud Vormer

Casper Nielsen KAA Gent Club Brugge Bayat

Onlangs kwam naar buiten dat de Buffalo's met de vraagprijs van Union over de brug kwamen, een feit dat toen helemaal uit de lucht kwam vallen. Dat was ook de fans van Club Brugge niet ontgaan. Zij zien - na nieuwe spits Cyle Larin - Nielsen enerzijds graag komen, maar hekelden ook makelaar Mogi Bayat (die Nielsen naar Gent wilde halen).

Zouhair Essikal

Zouhair Essikal, de makelaar van Casper Nielsen, bezocht onlangs nog Club Brugge én Anderlecht. 

Makelaar van Casper Nielsen ook in Anderlecht gespot

Wie is Casper Nielsen?

Voor wie Casper Nielsen nog niet kent. Dat is een 28-jarige centrale middenvelder die bji vice-landskampioen Union Saint-Gilloise speelde. Hij versierde een transfer naar Club Brugge en zal vanaf nu te zien zijn in de blauw-zwarte kleuren. De Deen heeft een marktwaarde van 5,5 miljoen euro en werd ook al opgeroepen voor de Deense nationale ploeg. In het verleden speelde Nielsen voor Esbjerg en Odense, amper 3 jaar geleden trok hij naar Union en was hij amper een half miljoen euro waard.

Net binnen