WAANZIN: JPL-flop scoort hattrick in 12’ in 13-0 overwinning, ooit nog in de Premier League

Apostolos Vellios, de kans dat je hem nog kent, is eerder klein. Hij is een Griekse aanvaller die momenteel bij PEC Zwolle speelt in de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse Tweede Klasse. Vellios heeft nog een verleden bij Lierse SK en het vroegere Waasland-Beveren en ook in de Premier League bij Everton. Vrijdagavond speelde de Griekse spits een fenomenale wedstrijd. Na amper twaalf minuten scoorde hij al een hattrick en tijdens de rust stond PEC Zwolle al 7-0 voor. Uiteindelijk wonnen ze met 13-0 en scoorde Vellios vier keer! Ook Samuel Armenteros doet het erg goed in de Nederlandse Tweede Klasse.

Apostolos Vellios

Vrijdagavond speelde PEC Zwolle tegen FC Den Bosch. Spannend was de wedstrijd niet, want na amper twaalf minuten stonden ze al 3-0 voor dankzij een hattrick van de Griekse spits Vellios. Uiteindelijk scoorde hij in de 27ste minuut zijn vierde doelpunt.