De Bruyne: "Ik ben nog bij Vanden Stock thuis geweest. Anderlecht heeft toen een bod gedaan"

Kevin De Bruyne speelt sinds de zomer van 2015 voor Manchester City. Ervoor kwam hij uit voor Wolfsburg, Chelsea en Werder Bremen in het buitenland en KRC Genk, KAA Gent en KVV Drongen in België. Die laatste twee enkel in de jeugd weliswaar.

MIDMID

Niet dat het haalbaar was, maar RSC Anderlecht heeft De Bruyne ooit nog een voorstel gedaan, zo liet hij weten in de MIDMID Podcast. De Bruyne was net kampioen geworden met KRC Genk in 2011 en er waren toen al onderhandelingen bezig met Chelsea. Paars-wit toonde echter ook interesse en De Bruyne is zelfs even bij Roger Vanden Stock thuisgeweest.

Anderlecht

"Ik denk dat Anderlecht toen wel een bod heeft gedaan, maar dat het gewoon zo laag was. Ik denk ook niet dat dit voor mij toen een goede stap was. Het was ook niet mijn bedoeling om naar daar te trekken. Maar in het voetbal luister je naar iedereen", aldus De Bruyne. Een overstap zat er dus nooit echt in, maar gesprekken waren er wel. Toch iets wat vele mensen nog niet wisten. Het is ook mooi van de Rode Duivel dat hij tegenover niemand onrespectvol is.

kevin de bruyne chelsea anerlecht genk