Opvallend! Ex-Anderlechtspeler steunt Club: "Hopelijk halen ze een goed resultaat."

Het belooft woensdag een belangrijke dag te worden voor Club Brugge. Punten pakken in de Champions League is de opdracht. En dat tegen het zieltogende Monaco. Voormalig Gent- en Anderlechtspeler Matz Sels steunt de Bruggelingen alvast.

Club krijgt steun uit onverwachte hoek. Sels speelt tegenwoordig bij Strasbourg, en kan de kansen van blauw-zwart dus aardig inschatten. Vorig weekend won hij zelfs nog van Monaco. In een interview met Sporza liet Matz Sels het volgende optekenen: 

"Ze hebben nog wel een aantal heel goeie spelers. Falcao, al is die nu wel geblesseerd uitgevallen, Jovetic, onze Belgen. Die ploeg heeft zeker kwaliteit, maar ze hebben een aantal geblesseerden. Dat is misschien wel het goeie moment voor Club om er tegen te spelen. Hopelijk halen ze een goed resultaat zodat ze Europees kunnen overwinteren."

"Club heeft de voorbije twee matchen toch al laten zien dat het een goeie Europese campgne aan het spelen is. Hopelijk kan het die lijn doortrekken. Thuis zijn ze ook heel sterk. Deze duels zullen bepalen of ze kunnen overwinteren."