Gent-fans zien 1 UITBLINKER ondanks nederlaag tegen Qarabag in UECL: "Hij doet alles goed"

Het mocht niet zijn voor KAA Gent, maar donderdagavond werd er pijnlijk met 1-0 verloren in Azerbeidzjan. Na negentig minuten bleken de elf van Qarabag toch iets te sterk voor de troepen van een jarige Hein Vanhaezebrouck. Het enige doelpunt viel tien minuten voor het laatste fluitsignaal en was een enorme domper voor de Buffalo's. Toch had dat tegendoelpunt al vroeger kunnen vallen nadat ze vlak na rust een discutabele strafschop tegenkregen. Hoewel KAA Gent nu voor een lastige taak staat volgende week, zagen de fans donderdagavond één uitblinker. Net zoals tegen Westerlo was het nieuwe aanwinst Gift Orban die zich in de harten van de Oost-Vlamingen wist te voetballen!