Ken je hem nog? Ex-Zulte Waregem-spits scoort aan lopende band aan zijde van Batshuayi

Besiktas won maandagavond de topper tegen Galatasaray met 2-1. Besiktas staat nu 3de in het klasseemnt, Galatasaray slechts achtste. De leider is Trabzonspor met 24 op 30 en 0 nederlagen. Hatayspor is de verrassende 2de met evenveel punten als Besiktas.

Cyle Larin

Op zich is het geen opvallend resultaat dat Besiktas wint van Galatasaray, maar wel als je de doelpuntenmakers bekijkt. Het was namelijk Cyle Larin die beide goals van de thuisploeg voor zijn rekening nam. Toen Galatasaray 0-1 voorstond, scoorde Larin 2 keer en werd hij zo de matchwinnaar. Vorige week scoorde hij ook nog tegen Sporting Lissabon in de Champions League.

Zulte Waregem

De naam van Cyle Larin doet wellicht nog een belletje rinkelen. De 26-jarige Canadees werd in het seizoen 2019/2020 uitgeleend aan Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek was hij goed voor 9 goals en 11 assists in 33 matchen. Vooral voor nieuwjaar was hij fenomenaal. Toen al bleek Larin een echte doelpuntenmachine te zijn. Het seizoen erop keerde hij terug naar moederclub Besiktas. Vorig seizoen scoorde hij maar liefst 19 goals en was hij ook bepalend voor Canada. Zijn marktwaarde bedraagt ondertussen 11,5 miljoen.

Michy Batshuayi

Ook Michy Batshuayi stond op het veld. Hij vormde samen met Cyle Larin de aanval. De Rode Duivel werd gewisseld in de slotfase, maar kan terugblikken op een puike wedstrijd met vooral de 3 punten als belangrijkste prestatie. Het is alvast een aanvalsduo om te volgen dit seizoen bij Besiktas. Bekijk hieronder de 2 goals van Larin tegen Galatasaray (1:03 en 2:14)

Ook interessant