Na nieuwe hattrick voor KAA Gent... Tottenham-fans spreken zich MASSAAL uit over Gift Orban

KAA Gent staat voor 99% in de play-offs van de Conference League. Tegen het Poolse Pogon werd thuis met zware 5-0 cijfers gewonnen, waardoor de terugmatch eigenlijk overbodig is. Hugo Cuypers scoorde twee keer, terwijl fenomeen Gift Orban een hattrick lukte. De Nigeriaanse spits moest twee wedstrijden op rij op de bank beginnen, maar liet zich tegen Pogon alweer zien. En dat was duidelijk naar de zin van de Tottenham-fans.

Gift Orban Tottenham

Eerder raakte het nieuws bekend dat niemand minder dan Tottenham interesse toonde in Gift Orban. De Nigeriaan zou zo'n dertig miljoen euro moeten kosten, een bedrag dat de Spurs op tafel moeten leggen volgens de eigen fans. Ze zien in Orban een echt goudhaantje die snel meer waard kan worden als hij zo blijft spelen. De Gent-fans zullen hem niet graag kwijt willen, maar als het van de Tottenham-fans afhangt, speelt hij deze zomer nog in de Premier League! 

"Koop Gift Orban voor het te laat is" 

"Of hij nu blijft of meteen uitgeleend wordt, we moeten Gift Orban kopen. Als we het niet doen, zal hij binnen twee jaar bij een topclub zitten en 70 miljoen waard zijn"

"Orban ziet er speciaal uit, we moeten hem wellicht kopen ... het zou erg verstandig zijn!" 

"Haal Gift Orban zo snel mogelijk naar Tottenham aub" 

"Tottenham Hotspur: koop Gift Orban!! Zelfs al laten we hem nog één seizoen bij gent, we zullen nooit meer de kans krijgen om zo'n talentvolle speler zo goedkoop te halen" 

"Tottenham moet Orban snel kopen of een andere club zal hem halen. Een jaar samen met Kane en Orban zal goed genoeg zijn om hem te vervangen" 

"Waarom is Spurs tijd aan het verspillen? Ik wil deze jongen elke dag zien. Hij is zo goed" 

"Een echte baller" 

"Welkom bij Spurs, Gift Orban" 

"Onze target Gift Orban heeft net een hattrick gescoord voor Gent. Amper 21 jaar oud, zou een schande zijn als we geen bod voor hem uitvoerden" 

Hieronder kan je de drie goals van Gift Orban tegen Pogon herbekijken: 

[Ekstraklasaboners] Gent 1-0 Pogoń Szczecin - Gift Orban 13'
by u/4gjdtokurwa in soccer
Gent 2-0 Pogoń Szczecin - Gift Orban 35'
by u/4gjdtokurwa in soccer
Gent 5-0 Pogoń Szczecin - Gift Orban 64' hat-trick
by u/4gjdtokurwa in soccer