Zoontje Vormer moet nog even wennen aan nieuwe club: "Ik wil shirtje van Club Brugge aandoen" (VIDEO)

Ruud Vormer en zijn vrouw Roos-Marie America hebben samen drie kinderen: zoontjes William & Valente en dochter Julie. Hoewel de Nederlandse middenvelder verkast naar Zulte Waregem, blijft het prachtige gezin in Knokke wonen. Ze hebben het er erg naar hun zin aan de kust en bovendien speelt zoontje Valente voor de jeugd van Royal Knokke FC.

Club Brugge

Ruud Vormer speelde maar liefst negen seizoenen voor Club Brugge. De ploeg zal dan ook nooit uit zijn hart verdwijnen. Hetzelfde kan gezegd worden over de rest van het gezin, want zij houden veel mooie herinneringen over aan blauw-zwart. Zo lazen we in het verleden al dat Vormer's oudste zoon Valente graag had dat zijn vader bij Club Brugge bleef voetballen.

Zoontje Ruud Vormer

Een opvallend moment trouwens op de eerste dag van de Nederlander bij Zulte Waregem. In de kleedkamer van Essevee mag Vormer poseren met een shirt van zijn nieuwe club, maar zoontje William moet het nog even gewoon komen. "Ik wil een shirtje van Club Brugge aandoen", klinkt het ludiek. "Het moet nog even wennen hè jongens", reageert papa Vormer.

Ook interessant