Zéér bizar: Italianen stoppen niet met praten over Lukaku na goal én rode kaart tegen Juventus

Op deze dinsdagavond stonden er heel wat matchen op de planning. Met enkele Rode Duivels in de hoofdrol! Zo kende Timothy Castagne andermaal een horroravond met zijn Leicester en scoorde Orel Mangala zijn eerste treffer in de Premier League. Maar ook Romelu Lukaku moest aan de bak. Inter moest op bezoek bij Juventus in de heenmatch van de halve finale van de Coppa Italia. Big Rom viel in in minuut 69 en dat bleef absoluut niet onbesproken... Hij scoorde in minuut 95 een penalty en pakte daarna nog rood.

Romelu Lukaku Juventus goal en rode kaart

Lukaku had eerder al geel gekregen voor een bijzonder pittige fout en kreeg in de laatste seconden nog een geel karton onder zijn neus geduwd, wegens 'uitdagend' vieren. Zo werd de Belg dus nog van het veld gestuurd. Dat daar heel wat om te doen was, is het minste wat we kunnen zeggen. 

"Niemand kan zeggen dat ik een Lukaku-fan ben... Maar Massa die Lukaku eraf stuurt voor dit en Cuadrado die rood kreeg na een aanslag, is schandalig."

"Waarom werd Lukaku van het veld gestuurd???"

"De scheidsrechter geeft Lukaku een rode kaart omdat hij scoort tegen Juve."

"Lukaku kreeg rood voor wat? Juichen? Lol."

"Lukaku wordt uitgesloten omdat hij de fans het zwijgen oplegt nadat hij racistische opmerkingen naar het hoofd kreeg? Ik hoop dat ik het verkeerd op heb."

"Waarom kreeg Lukaku rood?"

Voor deze viering kreeg Lukaku rood: