Alles over Lize Feryn, West-Vlaams actrice, model, zangeres én de vriendin van Aster Nzeyimana

Lize Feryn is een Belgische actrice, zangeres en model. Ze is tevens ook de vriendin van Aster Nzeyimana, de presentator van Extra Time en commentator bij Eleven Sports. Vorig jaar nam ze ook deel aan 'The Masked Singer'. Maar wie is Lize Feryn nu eigenlijk echt? Voetbalflitsen zocht het even verder uit.

Wie is Lize Feryn?

Lize Feryn werd op 4 maart 1993 geboren in Deerlijk en is op het moment van schrijven 30 jaar oud. Ze vormt al enkele jaren een koppel met Aster Nzeyimana die in hetzelfde jaar werd geboren. De West-Vlaamse Feryn is niet alleen een actrice, maar ook zangeres en model. Toen ze veertien jaar oud was, zette ze haar eerste stappen als actrice. Ze nam namelijk deel aan het Harelbeekse amateurgezelschap Arte Del Sueno en was actief in meerdere musicalproducties. Ze behaalde een diploma in het kunstsecundair onderwijs, maar moest nadien haar voltijdse opleiding kunstwetenschappen stoppen toen dit niet te combineren viel met haar modellencarrière.

Lize Feryn Actrice en model

Lize Feryn werkte namelijk bij het modellenbureau International Model Management, waarvoor ze moest verhuizen naar New York en Milaan. Samen met haar zussen lanceerde Lize Feryn in oktober 2015 'Atelier Feryn', een modelabel uit Deerlijk die gespecialiseerd is in handtassen, rugzakken en portefeuilles. Tegenwoordig is de vriendin van Aster Nzeyimana vooral gekend als actrice. Zo acteerde ze onder meer in 'In Vlaamse Velden, 'Beau Séjour II', '#hetisingewikkeld', 'Aspe', 'Vermist', 'Voor wat hoort wat', 'Een echte Vermeer' en 'Emperor'. In april 2023 maakt ze ook haar debuut in het theater met de musical 'The Broken Circle Breakdown'. Hieronder zie je alvast een preview van haar look.

Aster Nzeyimena Lize Feryn in The Masked Singer

Zoals gezegd vormt Lize Feryn dus al enkele jaren een koppel met Aster Nzeyimana. In 2020 presenteerden zij drie uur lang de 1000 klassiekers op Radio 2 en in 2022 namen zowel Lize Feryn als Aster Nzeyimana samen deel aan het VTM-programma 'The Masked Singer'. Het koppel acteerde en zong er als de 'robots'. Na vijf afleveringen werden ze uiteindelijk ontmaskerd. Ze waren wekenlang de hoofdverdachten en de kijkers vonden het dan ook spijtig dat ze uit het programma verdwenen. Volgens hen konden ze beiden erg goed zingen.

Zo werden Aster en Lize als 'robots' ontmaskerd in 'The Masked Singer': 

Het is niet de eerste keer dat Aster Nzeyimana en Lize Feryn zingen, zo blijkt uit onderstaande video's:

Lize Feryn Instagram-foto's

Opvallend: samen met acht andere vrouwen stelde Lize Feryn zich burgerlijke partij in de strafzaak over grensoverschrijdend gedrag tegen Bart De Pauw, al werd haar klacht verworpen door de rechtbank. Op Instagram is de West-Vlaamse erg populair met meer dan 140.000 volgers. Voetbalflitsen zette enkele foto's op een rijtje

Ook Lize Feryn kon niet ontkomen aan de mannen van het YouTube-kanaal Supercontent:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link