METAMORFOSE! Ex-Nederlands international wordt bokser en is enorm veranderd in zijn gezicht!

Rico Verhoeven maakt eind oktober zijn rentree tijdens het nieuwe evenement 'Hit It', een nieuwe sport- en entertainmentshow waar sportwedstrijden worden afgewisseld met muziekoptredens en artistieke shows. Verhoeven is niet de enige bekende Nederlander die dan in actie komt, want niemand minder dan Dirk Kuyt debuteert dan in de boksring. Daarnaast lijkt het erop, dat hij heel wat aan zijn uiterlijk heeft laten veranderen.

Dirk Kuyt in de boksring

De 104-voudig Oranje-international is inmiddels al vier jaar gestopt met voetbal en vindt het wel tijd voor een nieuwe uitdaging, zo laat hij in een videoboodschap bij Humberto Tan weten: "Als oud-voetballer weet ik wat het is om in een arena te staan. Het is nu al zo’n vier jaar geleden dat ik ben gestopt met voetballen. En natuurlijk mis ik die spanning en die strijd om een wedstrijd te winnen. Ik heb best wel wat andere sporten gedaan, zoals tennis, padel en fitness. Maar om in een ring te staan, zoals Rico dat al vele malen in zijn leven gedaan heeft, dat wordt voor mij nieuw. Dus die strijd ga ik heel graag aan tegen een andere bekendheid. Vanaf nu ga ik keihard trainen. Ook omdat het allemaal voor het goede doel is."

Metamorfose Dirk Kuyt

Vorig jaar kwam Dirk Kuyt in het nieuws omdat hij volgens veel mensen plastische chirurgie gedaan zou hebben. Men zegt onder meer dat hij een facelift zou gekregen hebben. De voormalige voetballer ontkent deze geruchten uiteraard en zegt dan ook dat hij simpelweg een ander kapsel heeft. De enige ingreep die de Nederlander wel gedaan heeft, is een ooglidcorrectie. Wij laten je hieronder zelf oordelen of hij al dan niet plastische chirurgie gekregen heeft.

Ook interessant