Interessant, Belgische topclubs? Middenvelder van JPL-middenmoter geeft 3(!) assists in interland

Er stonden zondag weer heel wat kwalificatiewedstrijden voor het EK gepland. Zo speelde Eupen-spits Smail Prevljak een ongelukkige partij voor Bosnië in een 2-0 nederlaag tegen Slowakije. Wie wel een opvallende prestatie leverde was Jon Dagur Thorsteinsson. De middenvelder van OH Leuven gaf zo maar eventjes drie assists voor IJsland in een glansrijke 7-0 overwinning tegen de nummer 198 op de FIFA-ranking Liechtenstein. Na de 3-0 nederlaag tegen Bosnië heeft IJsland zijn eerste driepunter op zak in groep J. Misschien wel een buitenkansje voor de Belgische topclubs deze zomer?

Jon Dagur Thorsteinsson IJsland

In onze Jupiler Pro League scoorde de IJslander dit seizoen acht keer en hij gaf maar één assist voor OH Leuven. Bij zijn land is hij wel vooral de man van de laatste pass. Tegen Liechtenstein gaf hij drie assists in een 7-0 overwinning. De IJslander zit zo aan 26 caps voor zijn land. De 23-jarige middenvelder is steevast één van de betere spelers bij OH Leuven dit seizoen. Wie weet zien wel hem volgend seizoen voor een topclub in onze Jupiler Pro League spelen. 

Jon Dagur Thorsteinsson IJsland

OH Leuven speelde eerder dit seizoen 2-2 gelijk in het Lotto Park tegen Anderlecht. De 0-1 kwam er na een schitterend doelpunt van de IJslander:

Ook interessant