Villa-fans nemen nu al definitief standpunt in over Dendoncker na 1ste basisplek en bekerexit

Het is nog vroeg op het seizoen, maar toch werd Aston Villa reeds uitgeschakeld in de League Cup. Woensdagavond werd pijnlijk verloren van Everton, een laagvlieger uit de Premier League. Leander Dendoncker mocht nog eens in de basis staan en dat was toch al lang geleden. Op zich speelde hij niet zo slecht, maar de fans onthouden natuurlijk de nederlaag. De Rode Duivel was dan ook kop van jut bij de Aston Villa-fans.

Leander Dendoncker vs Everton

Eerder kon je bij Voetbalflitsen al lezen dat Youri Tielemans veel kritiek kreeg na de verloren bekermatch tegen Everton. Hetzelfde kan gezegd worden over landgenoot Leander Dendoncker, want de ex-middenvelder van Anderlecht en Wolverhampton kon maar weinig indruk maken nu hij nog eens in de basis stond. De 28-jarige Dendoncker kreeg heel wat negatieve commentaren over zich heen op sociale media. Het was trouwens nog maar zijn eerste basisplek van het seizoen en Dendoncker werd al aan de rust vervangen...

"Dendoncker is volslagen shit. Hij heeft ons twee keer uit de beker geholpen"

"Het probleem is dat wanneer Olsen speelt, de verdediging in paniek lijkt te raken en met Dendoncker voorin is het nog erger!"

"Als iemand mij kan vertellen wat Dendoncker & Tielemans gisterenavond op het middenveld hebben gedaan, zal ik versteld staan. Twee passagiers die het spel aan zich lieten voorbij gaan"

"De eerste echte twijfels beginnen zich te vormen. Dendoncker mag nooit meer spelen voor Villa. Gebruik één van de kinderen als het moet, maar laat hem nooit meer spelen" 

"Hij was niet slecht, hij was verschrikkelijk. Konsa, Cash, Dendoncker, Diaby, Bailey - allemaal rotzooi!"

"Als we met Olsen en Dendoncker in de competitie hadden gestart, hadden we ook klappen gekregen" 

"Dendoncker en Chambers kunnen het niet aan" 

"Veel zondebokken en Dendoncker, Olsen en Tielemans waren het niet gisteren naar mijn mening"