Niet te zien op Vlaamse zenders: hier kan je vanavond toch kijken naar Chelsea-Lille

Net zoals vorige week is het ook nu weer Champions League. Dinsdagavond staat de wedstrijd tussen Chelsea FC en LOSC Lille op het programma. Jammer genoeg zal deze confrontatie niet te zien zijn op een Vlaamse zender. Het is een duel dat voor ons, Belgen, toch wel zeer interessant is. Aan de ene kant heb je Rode Duivel Romelu Lukaku en bij het Franse Lille loopt in de vorm van Jonathan David, een oude bekende van bij KAA Gent rond. Als de Vlaamse zenders het niet uitzenden, waar kan je dan wel Champions League-voetbal zien? 

Chelsea-Lille kijken

De mensen met een Proximus-abonnement moeten zich geen zorgen maken. Zij kunnen de wedstrijd gewoon volgen via Proximus Pickx. Voor de voetballiefhebbers zonder abonnement zal het een wedstrijd zijn zonder Nederlandstalig commentaar. Het duel tussen Chelsea en Lille is alleen maar te zien via de Waalse zender Club RTL. Je kan uiteraard ook altijd terecht op de gratis website HesGoal.com om de wedstrijd te streamen. 

Uitzendrechten Champions League

Het is Proximus dat de rechten heeft om de dinsdagwedstrijden in de knock-outfase van de Champions League uit te zenden. Nog tot en met de kwartfinale zal de Vlaamse kijker voor Nederlandstalig commentaar bij de Champions League-wedstrijden op dinsdag enkel terecht kunnen bij Proximus Pickx. De wedstrijden die gespeeld worden op woensdagavond kan je dan weer volgen bij VTM. 

Chelsea-Lille live kijken