RSCA-fans zien één man DUIDELIJK tegenvallen tijdens #ANDCHA: "Hij heeft zo weinig techniek"

Anderlecht is vrij sterk begonnen aan de competitie wat blijkt uit de recente negen op twaalf. Ook de handdruk van de Denen Fredberg en Riemer is duidelijk zichtbaar. Het spel is misschien niet altijd wat het moet zijn, maar de punten zijn dat wel. Zondagavond stond de wedstrijd Anderlecht - Charleroi geprogrammeerd en trok Anderlecht het laken uiteindelijk naar zich toe. Uitgerekend jeugdproduct Amuzu zorgde voor de verlossing en de drie punten. Anderlecht staat door deze overwinning zowaar aan kop van het klassement.

Raman Anderlecht

Anderlecht begon tegen Charleroi met exact dezelfde elf als tegen Westerlo. In de eerste helft zorgde jeugdproduct Théo Leoni voor de 1-0 voorsprong wat ook direct de ruststand was. Tijdens de rust werd Raman gewisseld door Amuzu. Raman had eerder ongelukkige eerste helft en dit was de Anderlecht-fans ook niet ontgaan. Gelukkig voor hem kon Anderlecht de wedstrijd nog winnend over de streep trekken. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets van fans over de eerste helft van Raman:

"Toen Raman op de bank zat, vergat je bijna hoe slecht hij was."