Arsenal-fans WALGEN van 'tijdrekkende' Rode Duivel: "He is such a bitch. Get up, cheater!"

Arsenal versloeg woensdagavond Everton met zware 4-0 cijfers. Leandro Trossard stond opnieuw in de basis en gaf een assist. Bij The Toffees stond Amadou Onana, die andere Rode Duivel, dan weer in de basis. Hij speelde zeker geen slechte partij, maar liet zich ook negatief opmerken met enkele schwalbes en onfaire duels. De Arsenal-fans waren echt niet te spreken over zijn manier van spelen en lieten zich dan ook massaal gaan op Twitter. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets van kwade Arsenal-fans. Wat hen betreft moet de Belgische middenvelder zeker niet naar hen getransfereerd worden.

Amadou Onana vs Arsenal

"Sta recht Onana. Valsspeler"

"Twee keer heeft Onana geduikt" 

"Onana moet het afbollen"

"Onana, ga van het veld. Drie keer al! Het is een grap. Geef hem een gele kaart verd*mme" 

"Onana is zo'n bitch" 

"Het anti-voetbal van Everton werkte op mijn zenuwen, net als Amadou Onana die tijdrekt van zodra hij de kans hiertoe krijgt" 

"Ik spreek voor alle Arsenal-fans wanneer ik dit zeg: 'Rot op Onana!'" 

"Arsenal leerde Everton een lesje omdat het eerder in de wedstrijd de bus parkeerde en vuile trucs uithaalde door de schaamteloze Amadou Onana die tijd bleef kopen door herhaaldelijk de aandacht van de scheidsrechter te trekken. Everton had eigenlijk geluk, want het had erger kunnen zijn" 

"De wedstrijd Arsenal-Everton heeft me aan het denken gezet dat het voetbal een nieuwe regel nodig heeft en dat de VAR-mensen een nieuwe taak moeten krijgen. Amadou Onana viel herhaaldelijk op zijn gezicht en dit verhinderde een veelbelovende Arsenal-counter" 

"Onana is trouwens een absolute schande. Hij ging neer met de oude truc om een Arsenal-aanval te stoppen, en niet lang daarna gooide hij zichzelf op de grond om een rode kaart te eisen. Enkele seconden later staat hij alweer recht" 

Zaterdagmiddag stonden er heel wat leuke affiches op het programma in de Engelse Premier League. Zo kreeg Leandro Trossard een 'nieuwe' rol bij Arsenal op het veld van Leicester. Onderin is de degradatiestrijd razend spannend. Met Everton-Aston Villa kregen we een belangrijke wedstrijd voor de thuisploeg. Aan de aftrap bij de The Toffees, Amadou Onana. Onze landgenoot liet zich opmerken door na amper twee minuten tegen een geel karton aan te lopen. Everton verloor de wedstrijd uiteindelijk met 0-2. De Premier League-kijkers hadden dan ook een duidelijke mening over onze Rode Duivel. Voetbalflitsen heeft enkele tweets op een rijtje gezet.

Amadou Onana vs Aston Villa

Ook in de Premier League-match tegen Aston Villa kreeg de Rode Duivel veel kritiek. Na amper twee minuten kreeg hij toen al een geel karton. Velen noemden hem toen al een vuile speler: 

Onana vs Aston Villa

Onana vs Aston Villa gele kaart

Onana vs Aston Villa

Onana vs Aston Villa

Onana vs Aston Villa

Dat Onana een heerlijke voetballer is weten we ondertussen. Soms durft hij al eens uitpakken met een gewaagde tackle: