Hoefkens: "Anderlecht en Standard waren écht goeie ploegen tegen wie we de titel verloren"

Hoefkens: "Anderlecht en Standard waren écht goeie ploegen tegen wie we de titel verloren"

Carl Hoefkens begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven, deze keer als assistent bij Club Brugge. Tien jaar geleden arriveerde ook al eens op Club Brugge en daar blikt hij graag op terug, ook pakte hij tussen 2009 en 2014 nul prijzen.

“Club is altijd Club gebleven”, vertelt hij in Het Laatst Nieuws. “Ook toen was dit een topclub. Na tien jaar zonder titel speelden wij voor een vol huis. Welke andere ploeg zou daar ooit in slagen? Als je het carrièreverloop van jongens van toen zoals Perisic ziet, dan is dat toch ook niet verkeerd. Vergeet niet dat we elk seizoen lang meestreden voor het kampioenschap. Alleen waren Anderlecht en Standard écht goeie ploegen tegen wie we de titel verloren"

"De opmars is in mijn tijd begonnen... En ik ben blij dat ik ook mijn steentje heb bijgedragen. Dat geldt trouwens ook voor Vadis en Donk of eender wie. Dat 'dingetje' na de match met de fans en de micro... 't Is leuk dat dat nog bestaat - ook wij hebben zo die band met de supporters gesmeed. Sindsdien is alles alleen maar professioneler geworden.