Wie is Megan Thee Stallion, Amerikaanse zangeres en vermeende vriendin van Romelu Lukaku?

Het gaat opnieuw helemaal de goede kant op met Romelu Lukaku. Big Rom had het aanvankelijk lastig bij z'n uitleenbeurt aan Inter, maar is de laatste weken volledig onder stoom gekomen. Zou het zijn omdat de Rode Duivel nieuwe liefde heeft gevonden? Het zou zomaar kunnen... Op het trouwfeest van spitsbroeder Lautaro Martinez werd Lukaku hand in hand gespot met Megan Thee Stallion. Veel stemmen gaan op dat zij de vriendin is van Lukaku. Het ging er alvast close aan toe op het feestje. Maar wie is Megan Thee Stallion nu eigenlijk?

Wie is Megan Thee Stallion vermeende vriendin Romelu Lukaku?

Megan Jovon Ruth Pete, beter bekend als Megan Thee Stallion, is een Amerikaanse rapper, zangeres en songwriter. Megan is geboren op 15 februari 1995 en is op moment van schrijven dus 28 jaar. Als kind nam haar moeder haar al mee naar de opnamestudio's in plaats van de crèche en zo ontwikkelde de liefde voor muziek zich al snel. Haar eerste raps publiceerde ze nog op Instagram en zo ging de bal aan het rollen. In 2018 tekende ze een platencontract. Haar grootste hits zijn 'Savage', een remix samen met Beyoncé, en WAP (Wet Ass Pussy).

Megan Thee Stallion Romelu Lukaku Lautaro Martinez

Over het liefdesleven van Romelu Lukaku is over het algemeen niet al te veel geweten, maar foto's van op de trouw van zijn spitsbroeder Lautaro Martinez zijn weinig verhullend. De Rode Duivel werd doorheen de avond vaak met haar gespot en ze hielden elkaars handen ook vast. Dat er momenteel stemmen opgaan dat Megan Thee Stallion de vriendin is van Big Rom, is niet vreemd.

Bekijk de foto's hieronder:

Is Megan Thee Stallion haar echte naam?

Nee, Megan heet eigenlijk Megan Jovon Ruth Pete. Megan Thee Stallion is haar artiestennaam. De reden hoef je niet zo ver te zoeken: met haar opvallend voorkomen heeft ze zichzelf vernoemd naar een 'stallion', ofwel 'hengst'.

De bekendste song van Megan Thee Stallion:

Ook interessant