EMOTIONEEL... Ex-Club-speler draagt goals op aan Nouri: "Dit is écht een speciaal gebaar"

Tegenwoordig voetbalt Arnaut Danjuma onder de Spaanse zon bij Villarreal. Afgelopen zaterdag maakte hij zijn eerste hattrick in La Liga en deze prestatie was extra bijzonder voor de familie Nouri. Voor de wedstrijd tegen Granada liet de ex-speler van Club Brugge al weten dat hij ging scoren voor Abdelhak Nouri, zo vertelt broer Mo Nouri.

Arnaut Danjuma

Arnaut Danjuma en de familie Nouri hebben nog vaak contact, zo ook zaterdag, vlak voor de wedstrijd van Villarreal tegen Granada.  "Ik heb hem toen gezegd dat ik met Appie zou gaan kijken en ik vroeg Arnaut Danjuma of hij een doelpunt wou scoren voor hem", vertelt Mo Nouri aan de Nederlandse krant, De Telegraaf. De Nederlander maakte er zelfs drie. "Ik ben superdankbaar. We hielden al van Arnaut, maar dit is echt een speciaal en mooi gebaar." 

Nummer 34

Het verhaal wordt nog mooier, want de eerste treffer van Arnaut Danjuma werd gescoord in de 34e minuut. Laat nu net 34 het rugnummer zijn dat Abdelhak Nouri droeg. "Ik geloofde het gewoon niet, zo toevallig en zo mooi", zegt Mo. Na één van zijn goals liep Arnaut Danjuma met drie en vier vingers omhoog naar de camera. "Iedereen bij ons was echt blij voor Arnaut en het is echt mooi dat iemand dan zoiets doet. Appie krijgt natuurlijk alles mee, ik hou hem ook echt van alles op de hoogte", vervolgt de broer van de Ajacied. Mo vertelde Abdelhak: "Arnaut heeft gescoord. Toen verscheen er een heel mooie glimlach op z'n gezicht. Echt een grote lach. Hij was heel blij. Ik werd er emotioneel van, echt uit blijdschap. Ik was súperblij." 

Danjuma draagt doelpunt op aan  Nouri