Eindelijk! 4de Provincialer pakt eerste zege in meer dan een jaar ... vorig seizoen ALLES verloren

Het wonder is geschied: KVV Zomergem heeft haar eerste zege in meer dan een jaar geboekt. De Oost-Vlaamse club verloor vorig seizoen elke wedstrijd in Derde Provinciale A en zakte troosteloos naar Vierde Provinciale. In de voorbereiding werd afgelopen weekend eindelijk met 1-0 gewonnen van Belzele. En of het de rood-witten deugd zal gedaan hebben!

KVV Zomergem 0 punten

K.V.V. Zomergem beleefde dit jaar een dramatisch seizoen. De Oost-Vlaamse club verloor in Derde Provinciale A al haar wedstrijden en kon in één seizoen tijd amper dertien keer scoren. Met nul punten en bijgevolg een laatste plaats, zakten ze troosteloos naar Vierde Provinciale. Het jaar ervoor eindigde de club ook al op een voorlaatste plaats met acht punten.

KVV Zomergem zege tegen Evergem

Komend seizoen wil en zal Zomergem het een reeks lager uiteraard beter doen. De voorbereiding is alvast goed begonnen. Tegen FC Velzeke werd 5-5 gelijkgespeeld (al stonden ze wel 1-5 voor), maar afgelopen zondag werd eindelijk een zege geboekt. Tegen KFCE Belzele Evergem werd een 1-0 overwinning binnengehaald. Hoewel het slechts om een oefenmatch gaat, was het voor Zomergem de eerste overwinning in meer dan een jaar. Ze zullen dus heel tevreden zijn geweest. Proficiat!

Na de 1-0 oefenzege werd uiteraard een overwinningsselfie genomen:

K.V.V. Zomergem vorig jaar in actie tegen F.C. Poesele:

Ook interessant