Inter-fans lachen Lukaku uit na goal van Anderlecht-flop tegen PSG: "Met hem wel UCL gewonnen"

Inter won dinsdagmiddag een oefenmatch tegen PSG met 1-2. De Fransen kwamen nochtans op voorsprong via Vitinha, maar de Italianen sloegen in de slotfase tweemaal toe. De winning goal werd door Sensi gescoord in minuut 83, terwjil Esposito twee minuten eerder de gelijkmaker prikte. Zijn naam zal ongetwijfeld nog een belletje doen rinkelen, want de Italiaanse aanvaller flopte vorig seizoen nog bij Anderlecht.

Sebastiano Esposito goal vs PSG

Sebastiano Esposito scoorde vorig seizoen twee doelpunten voor paars-wit en werd al in de winter terug naar Inter gehaald. Zij leenden hem meteen opnieuw uit aan Bari uit de Serie B. Deze zomer krijgt hij zijn kans in de voorbereiding bij Inter, mede door het vertrek van Romelu Lukaku. Hieronder kan je zijn goal tegen PSG bekijken:

Sommigen lachen zelfs met Lukaku na de goal van Esposito. Ze vinden dat de Italiaan beter is dan de Rode Duivel en dat ze met hem wel de Champions League hadden gewonnen...

"Met Esposito in plaats van Lukaku zouden we nu de vierde Champions League gewonnen hebben"

"Esposito >> Lukaku"

Maar de Inter-fans waren vooral zeer blij met de prestatie van de jonge Italiaan en willen hem aan boord houden als vierde spits. Toch straf als je weet dat hij vorig seizoen niet slaagde bij paars-wit:

"Ik begreep nooit waarom Sensi en Esposito niet meer kansen krijgen. Sensi op het middenveld is een goede optie. En Esposito, moet ik meer vertellen? De jongen is een ongelooflijk talent en nog jong"