Wie is Sem Audoor, de 19-jarige tweelingsbroer van Lynnt Audoor (Club Brugge)?

Wist jij dat er bij Club niet één, maar wel twee tweelingsbroers spelen? Je hebt niet alleen Liam en Lenn De Smet, maar ook Lynnt en Sem Audoor. Die eerste Audoor stelden we in het verleden al eens uitgebreid voor, maar zijn tweelingsbroer Sem verdient minstens evenveel aandacht. Tijd om deze talentvolle Club Brugge-speler wat beter te leren kennen!

Wie is Sem Audoor?

Sem Audoor werd geboren op 13 oktober 2003 en is moment van schrijven negentien jaar oud. Hij is een centrale middenvelder met een marktwaarde van 250.000 euro. Zijn rol is bij Club NXT iets minder opvallend dan zijn broer Lynnt, maar dat wil niet zeggen dat hij geen talent heeft, integendeel. Sem Audoor speelde dit seizoen al veertien partijen voor Club NXT, acht keer in de Challenger Pro League en zes keer in de UEFA Youth League. In deze jongerenversie van de Champions League speelde hij zelfs zes keer negentig minuten en mocht hij twee keer de aanvoerdersband dragen. Tegen Beerschot, RWDM en Jong Genk stond hij tijdens de WK-break knap drie keer in de basis.

Club Brugge

Sem Audoor komt momenteel niet meer uit voor de Belgische jeugdploegen, maar dat was in het geleden wel het geval. Zo speelde hij twee partijen voor de Belgische U15 en één wedstrijd voor de U16. Zo kon hij zegevieren tegen Tsjechië (2x) en Luxemburg. Er wordt gezegd dat zijn tweelingsbroer Lynnt een mooiere toekomst voor zich heeft, maar wie weet kan Sem zich ook wel een weg naar de top banen. Het is niet uitgesloten dat hij ooit zijn debuut maakt voor de A-ploeg van Club Brugge, iets waar Sem Audoor in het verleden al in slaagde. 

Ook interessant