Exact 3j geleden: Club mist CL-kwalificatie, CDK knalt op de lat tegen Lazio in minuut 92 (VIDEO)

Op 8 december 2020, exact drie jaar geleden, speelde Club Brugge haar laatste groepswedstrijd van de Champions League tegen Lazio Roma. Club moest de drie punten pakken om zich alsnog te kwalificeren voor de volgende ronde. In een spannende wedstrijd had Charles De Ketelaere in de 92ste minuut de ultieme kans om zich onsterfelijk te maken in Brugge, maar zijn knal eindigde op de lat. Bekijk hieronder nog eens de samenvatting van Lazio-Club Brugge.

Lazio-Club Brugge Charles De Ketelaere lat

De wedstrijd begon dramatisch voor Club, na amper twaalf minuten scoorde Joaquin Correa al de 1-0 voor Lazio. Club wist al snel terug te slaan via Ruud Vormer, hij trapte een rebound van dichtbij binnen. Na een fout van Clinton Mata kreeg Lazio een penalty, die zonder problemen werd omgezet door Ciro Immobile. Tot overmaat van ramp moest blauw-zwart vanaf minuut 39 met een man minder verder na een domme tweede gele kaart voor Eduard Sobol.

In de tweede helft gebeurde er niet veel tot in minuut 76, dan kopte Hans Vanaken een voorzet van Ruud Vormer mooi binnen. Aan een punt had Club niet genoeg en dus zetten ze alles op alles om nog een doelpunt te maken. In minuut 92 kregen ze dan de ultieme kans, in de kluts belandde de bal voor de voeten van Charles De Ketelaere en die haalde snoeihard uit. Helaas was zijn knal net iets te hoog en raakte hij de deklat, waardoor de wedstrijd op 2-2 eindigde. Bekijk de wedstrijdsamenvatting hieronder nog eens:

Ook interessant