Einde van een tijdperk? Rode Duivels-fans hebben gepast antwoord klaar op niet-selectie van Axel Witsel

Inmiddels kennen we de selectie van de Rode Duivels voor de komende interlands tegen Zweden en Duitsland. Hierbij zal Domenico Tedesco geen beroep doen op Axel Witsel. De ervaren pion op het middenveld maakt geen deel uit van de selectie. Veel fans van de Rode Duivels zijn razend op de bondscoach omwille van een andere afwezige: Mike Trésor. Ook om de afwezigheid van de Atlético Madrid-speler was veel te doen. Veel Belgen zijn blij dat Axel Witsel geen deel meer uitmaakt van de selectie. Voetbalflitsen bundelde de meest opvallende reacties over de niet-selectie van de verdedigende middenvelder.

Fans van Rode Duivels over niet-selectie Axel Witsel

Axel Witsel Rode Duivels

In een interview voor Het Nieuwsblad had Nacer Chadli het volgende te zeggen over Axel Witsel: "Of ik iemand zie die Witsel kan vervangen in die rol? Neen. Was ik bondscoach, ik zou hem nog altijd oproepen", aldus Chadli. Veel Belgen vinden Onana de ideale vervanger voor Witsel, maar Chadli niet. "Ik ben gek van Onana, maar hij is meer een 'box to box'. Onana is nu nog jong en wat gekkig. Hij heeft die drang naar voren die Axel niet meer heeft. Maar op die positie mag je vooral geen bal verliezen, moet je altijd rust brengen", aldus Nacer Chadli. 

Chadli over selectie Witsel Rode Duivels

Reacties op Axel Witsel na Kroatië-België

Axel Witsel kreeg op het afgelopen WK heel wat kritiek te verduren. Dat was tegen Kroatië niet anders. 

"Witsel speelt alsof we 4-0 voorstaan, verdomme"

Ongetwijfeld één van de mooiste doelpunten van Axel Witsel bij de Rode Duivels. Bekijk hieronder de knappe omhaal van de Belg: