RSCA hengelt achter diensten van jonge flankspeler uit Premier League ... interesse over gans Europa

RSC Anderlecht beleefde een héél mager seizoen. De Brusselaars eindigden op de elfde plaats met slechts 46 punten. Daarnaast konden ze ook slechts dertien wedstrijden winnen en maakten ze maar 39 doelpunten. Nooit deed paars-wit het slechter dan dit seizoen. Een andere Anderlecht-speler uit het verleden is nochtans hard aan het knallen. Tijd dus voor nieuw bloed en daar moet deze jonge Romaine Mundle mee voor zorgen volgens transferexpert Fabrizio Romano. De 20-jarige speler staat op de verlanglijst van RSCA. Echter moet Anderlecht niet diep in de buidel tasten. De flankaanvaller is na dit seizoen gratis op te pikken in Londen.

Romaine Mundle Anderlecht

Romaine Mundle is een Engelsman die voorlopig voor de U21 van Tottenham Hotspur speelt. Hij kwam dit seizoen 23 keer in actie in de Premier League 2 en kon daarin zeven goals maken en vier assists geven. Daarnaast mocht hij ook in de Youth League zes wedstrijden meespelen. Hierin scoorde hij één doelpunt en gaf hij één assist. Voor de hoofdmacht speelde de jonge Engelsman echter nog geen wedstrijden, maar hij mocht al wel vijf keer plaatsnemen op de bank. Hij speelt het liefst op de rechterflank, maar kan ook uit de voeten op de linkerkant.

Flinke interesse

Als Anderlecht de jonge speler wil binnenhalen, zullen ze wel snel moeten zijn. Namelijk heel Europa zou gecharmeerd zijn door de kunstjes van de jonge Engelsman. Wie de andere Europese clubs zijn, is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat ook Standard interesse zou hebben in de flankaanvaller. Hij zou voor paars en wit een welgekomen transfer zijn, daar de spoeling op de flanken met Amuzu en Dreyer niet zo dik zit.