Burnley-fans delen verrassende mening over Mike Trésor na 0-2 nederlaag vs Liverpool

Lang zag het er naar uit dat het niet ging gebeuren, maar Mike Trésor maakte afgelopen zomer op het nippertje nog zijn droomtransfer naar de Premier League, meer bepaald naar het Burnley van Vincent Kompany. Hij wordt gehuurd met een verplichte aankoopoptie van ongeveer twintig miljoen. Dinsdagavond stond hij verrassend in de basis tegen Liverpool, maar hij mag spreken van een geslaagde wedstrijd ondanks de 0-2 nederlaag!

Mike Trésor vs Liverpool

Het was nog maar de vierde keer dat Mike Trésor voor Burnley mocht starten in de Premier League. Opvallend: drie keer was dat tegen een topclub: Manchester United, Chelsea en dinsdagavond ook Liverpool. Burnley verloor weliswaar met 0-2 van Liverpool, maar de jonge Rode Duivel kon de Burnley-fans wel bekoren. Liverpool kon pas in de 90ste minuut de bevrijdende 0-2 scoren en toen was Trésor al lang van het veld. Is hij nu dan eindelijk vertrokken?

"Mike Trésor speelt tot nu toe uitstekend voor Burnley. Hij komt met snelheid en vertrouwen naar binnen. Dansende voeten die Alexander-Arnold problemen bezorgen"

"Trésor ziet er klasse uit" 

"Trésor was onze beste speler tegen Liverpool" 

"Trésor en Odobert zagen er goed uit" 

"De kritiek aan het adres van Trésor is een beetje vreemd, volgens mij is hij onze beste speler en de statistieken bevestigen dat" 

"Ik vond hem vandaag uitstekend. Hij was niet de enige, want velen gaven hem vandaag een staande ovatie. Ik vind dat hij verdedigend een beetje lui is, maar zijn kwaliteit aan de bal is duidelijk" 

"Trésor zag er erg goed uit" 

"Trésor goed aan de bal" 

"Het zou goed zijn om Trésor nu een paar keer te zien starten" 

"Mike Trésor leek eindelijk de speler te zijn waarvan we dachten dat we hem hadden" 

"Trésor zag er goed uit" 

Mike Trésor vs Chelsea

In een 1-4 verlies tegen Chelsea maakte Trésor nochtans allesbehalve indruk. Wij bundelden enkele tweets over de wedstrijd van de 24-jarige Belg.

"Ik snap gewoon niet wat Kompany gezien heeft in Trésor waardoor hij vandaag een basisplek verdiende."

"Trésor was vreselijk."

"Mike Trésor heeft ook nog niets goed gedaan sinds hij voor ons getekend heeft. Hij ziet er uit als een ellendige zak, het lijkt of hij geforceerd werd om voor ons te tekenen."

"Trésor was heel, heel erg teleurstellend tot nu toe. Waar is die super creatieve Belgische speler van het jaar gebleven? We hebben heel de zomer op zijn handtekening gejaagd en voorlopig ziet hij er uit als stront en alsof het hem niets boeit."

"Trésor is waardeloos. Hij doet totaal geen moeite."

Mike Trésor vs Manchester United

Ook tegen Manchester United liep het Trésor niet voor de wind.

"Mike Trésor is duidelijk niet goed genoeg voor de Premier League" 

"Te licht om te spelen naar mijn mening" 

"Hij speelde daar bijna een volledige wedstrijd en Trésor bracht in die tijd minder dan Bruun Larsen deed in vijftien minuten tijd. Ik snap dat hij hier nog niet lang is en dat hij tijd nodig heeft, maar die prestatie was slecht" 

"Ik ben niet vaak echt pissig over een wedstrijd, maar verd*mme. Mike Trésor is misschien wel de meest luie voetballer die ik ooit heb gezien. Geen interesse om te rennen. Geen interesse om de bal af te pakken. En als hij dat wel deed, rende hij nog steeds niet. Geen enkele sprint. Geen greintje inzet. Heeft een raket in zijn reet nodig" 

Ook interessant